Utvidet konsernledelse

I 2017 ble det satt sammen en utvidet konsernledelse i Polaris Media. Den utvidede konsernledelsen består i tillegg til konsernledelsen av Håvard Kvalheim som ny konserndirektør for Big data og digitale annonseprodukter, dette for å bidra til å styrke fokuset på bruk av data, programmatisk annonsering og utvikling av digitale annonseprodukter. Roar Morset ble del av utvidet konsernledelse som leder for nyopprettet sentral enhet for Brukermarked for alle mediehus i konsernet, for blant annet å bidra til styrket fokus på brukermarked. I januar 2017 ble Frode Sandmark ansatt som ny administrerende direktør i Polaris Trykk og ble samtidig del av utvidet konsernledergruppe.

Håvard Kvalheim

Håvard Kvalheim er utdannet siv.ing./master of science innen industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU i 2008, med spesialisering innen data og finans. Kvalheim har tidligere jobbet som konsulent i Ernst & Young. Fra 2010 har Kvalheim jobbet som Forretningsutvikler, Prosjektdirektør og Konserndirektør i Polaris Media.

Kvalheim sitter i styret i mediehusene Sunnmørsposten og Romsdals Budstikke, samt varamedlem i Polaris Media Nord-Norge og Fanbooster.

Kvalheim har ledet arbeidet med overgang til felles digitale annonseløsninger i konsernet, og leder den nyetablerte enheten for digitale annonseprodukter, i tillegg til å ha ansvaret for big data-enheten i konsernet.

Legg til i min rapport

Frode Sandmark

Frode Sandmark har jobbet i Polaris Media siden 2013 og overtok som Administrerende direktør i Polaris Trykk fra 1.jan 2017. Sandmark er utdannet siviløkonom i 2008 med spesialisering i Supply Chain Management ved Handelshøyskolen BI i Oslo. I tillegg har han også 1-årig studium i Organisasjon, ledelse og endring fra Høyskolen i Hedmark og Befalsskolen for Infanteriet i Trøndelag (BSIT). Sandmark har også erfaring som nasjonalt ansvarlig for Lean i Ringnes (Produksjon og Logistikk) (2011-2013), konsulent i McKinsey & Co. (2008-2011) og som befal i HM Kongens Garde (2001-2003).

Sandmark er styreleder i Nr1 Adressa-Trykk Orkanger og styremedlem i Amedia Trykk Bodø.

Legg til i min rapport

Roar K. Morset

Morset er utdannet økonom (B.Bus) med spesialisering innenfor finans og markedsføring fra Trondheim Økonomiske Høgskole og University of South Australia. Han har 10 års erfaring fra ulike stillinger i Danske Bank (2004-2014), de siste årene som leder for forretningsutvikling for privatkundeområdet i Norge.

Morset begynte i Adresseavisen i 2014, der han har stillingen som Utviklingsdirektør. Siden Mars 2017 har Morset også ansvaret for konsernets nyopprettede sentrale brukermarkedsenhet (privatkundeområdet). I Adresseavisen har Morset de siste årene vært prosjekteier for flere utviklingsprosjekter, med særlig vekt på nyskaping, rettet både mot annonsemarkedet og brukermarkedet. Blant annet har han arbeidet mye med implementering og forbedring av mediehusets lansering av betalt innhold på nett.

Morset er styremedlem i Hoopla, MazeMap og Adressa Distribusjon.

Legg til i min rapport